Exhaust gas recirculation (EGR)

Exhaust gas recirculation (EGR) er en måte å redusere bilens NOx-utslipp på. Ved å resirkulere en viss andel av eksosen tilbake inn i motoren, så skapes lavere varmeutslipp og eksos temperaturer.

Den resirkulerte gassen kan også sendes i gjennom en EGR-kjøler for å senke temperaturen. Ulempen med EGR er imidlertid at motoren kan bli tilstoppet med sot. dette vil påvirke bilens ytelse, forbruk og føre til dyre kostnader. Ved feil på EGR systemet, så kommer oftest opp et advarselslys på dashbordet.

Hvis EGR ventilen svikter, er disse ofte dyre å skifte ut hos et Verksted.

Våre EGR-løsningger er å deaktivere EGR-ventilen og omprogrammere bilens ECU for å redusere motorens temperaturer, forbedre gassresponsen og drivstofføkonomien, og til og med forlenge motorens levetid.

Referanser

Anbefales!! Hilux 3.0 fikk mye bedre drag å fikk mye bedre giring! Knall bra service�

Morgan Kilane

July 16 at 23:03
Morgan Kilane

Jeg fikk bilen min chippet på dagen uten noe motstand og Odin var veldig flexibel og holdt avtale. Ordnet det på 40 minutter så var det plutselig en annen bil å kjøre. Ikke mye som minner om diesel lenger! Sinnsyk dreiemoment, rask gassrespons, mindre forbruk og mindre dieselkakling på tomgang faktisk😄 Kjempe fornøyd!

Nour M. Ghazi

February 24 at 23:02
Nour M. Ghazi

Vestfold Chiptuning leverer som alltid! God service og kvaliteten på tjenestene på topp�

Harris Sultan

August 26 at 10:18
Harris Sultan